Despre noi

  • Firma noastră a fost fondată în anul 1994.

Obiectul de activitate al firmei este comercializarea en gros a pieselor și accesorilor auto precum și importul și distribuţia de garnituri de fricţiune pentru ambreiaj ( ferodouri de ambreiaj) și a benzilor flexibile ( benzi de ferodou pentru frână)

Încă din anul 1998 suntem prezenți pe piața din România cu garnituri de fricțiune pentru ambreiaj ( ferodou de ambreiaj ) și cu benzi flexibile pentru frână.

Acordăm importanță deosebită calitații, motiv pentru care toți furnizorii noștri dețin certificate de asigurare a calității ISO, precum și alte tipuri de certificate privind calitatea și siguranța produselor.

Deasemenea cu privire la protejarea mediul încojurător atât garniturile de fricțiune pentru ambreiaj (ferodouri de ambreiaj), cât și benzile flexibile ( benzi ferodou pentru frână) sunt fabricate fără azbest.

Misiunea noastră este satisfacerea nevoilor clienților la un nivel superior prin furnizarea garniturilor de fricțiune pentru ambreiaj și a benzilor flexibile la un raport de calitate- preț foarte avantajos și la termene de livrare foarte scurte.

Profil

SC DRIVER SRL- forma de proprietate privată

Comercializează:

  • garnituri de fricțiune pentru ambreiaj (ferodou de ambreiaj) pentru autoturisme, camioane, remorci, microbuze, autoutilitare, autobuze
    benzi flexibile (benzi ferodou pentru frână) într-o gamă foarte mare de dimensiuni
  • garnituri de fricțiune pentru ambreiaj sinterizate
  • nituri

Recondiționează: 

  • discuri de ambreiaj pentru autoturisme, camioane, remorci, microbuze, autoutilitare, autobuze